Alphen aan den Rijn: Politie zoekt informatie over leven Gosia Orszulik

Alphen aan den Rijn, 27 juni – Het rechercheteam dat het overlijden van de 32-jarige Poolse Gosia Orszulik uit Alphen aan de Rijn onderzoekt is nog steeds bezig met het achterhalen wat er sinds het Pinksterweekend (19-20 mei) is gebeurd. Het team is nadrukkelijk op zoek naar personen die informatie hebben over het leven van de overleden Poolse.

Haar lichaam werd woensdag 22 mei ernstig verminkt gevonden in een koffer in het water langs de Lisserweg in Weteringbrug. In de weken daarop werden op deze vindplaats in de Ringvaart in Lisserbroek meerdere stoffelijke resten aangetroffen. Door de ernst van de verminking werd de identificatie bemoeilijkt. Uit forensisch onderzoek is vastgesteld dat alle aangetroffen stoffelijke resten van de overleden Poolse vrouw zijn. Haar familie in Polen is inmiddels geïnformeerd. Naar verwachting zullen de stoffelijke resten deze week worden overgedragen aan haar familie in Polen.

Aanhouding

De politie hield in het onderzoek naar de vermissing van de 32-jarige Gosia Orszulik dinsdag 21 mei in Alphen aan den Rijn een 45-jarige verdachte aan. De aangehouden verdachte is de echtgenoot van de Poolse. Het rechercheteam gaat in het onderzoek naar het overlijden van de vrouw uit van een misdrijf. De man zit nog steeds vast.

Vragen

Het team is nadrukkelijk op zoek naar personen die informatie hebben over het leven van de overleden Poolse. Zij woonde sinds eind vorig jaar in de woning aan de Saffierstraat in Alphen aan den Rijn. Zij was enige jaren getrouwd met een eveneens Poolse man (45). Over haar leven en sociale contacten is weinig bekend. Informatie kan worden gedeeld met het speciaal rechercheteam ‘Mike 13’ via 0900-8844.

Misschien vindt u dit ook interessant?